Autor Tema: Air Jordan 1 mid milan sail  (Leído 38541 veces)

043u3vkh

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 3
    • Ver Perfil
Air Jordan 1 mid milan sail
« : enero 04, 2021, 09:40:45 pm »

Nike Air Jordan 1, der yeezyudsalg.com var en regelbryder helt fra starten, prydede først banen på fødderne af deres navnebror, Michael Jordan, i 1985. En af ligaens mest populære spillere, Jordan, var meget efterspurgt af mærker, men kun Nike var villig til at designe en sneaker bare til ham. Som legenden ville have det, vandt Nike endelig og lavede en model til at opfylde Jordans specifikationer.

Resultatet var Air Jordan 1, en sneaker, der var lavt til jorden med ankelstøtte og en Air-Sole-enhed til dæmpning. Den første farvekombination, der Air Jordan sko dame lyserød bæres af MJ, er blevet kaldt den "forbudte" version, da de sorte og røde sneakers overtrådte NBA's ensartede regler. Mens MJ faktisk var iført Nike Air Ship, da NBA advarede ham om overtrædelsen, hoppede Nike's marketingmaskine over alt dette, da de frigav Jordan 1 til masserne - og satte sneakeren ud som en for oprørere og smagmakere overalt.

En '90'ers original sneaker, Jordan 6'erne prydede Michael Jordans fødder under opløbet af hans første NBA-mesterskab og første NBA-finale MVP. Tinker Air Jordan 1 mid milan sail Hatfield-designede Jordan Retro 6 blev inspireret af det slanke, flydende design af sportsbiler og introducerede en forstærket tåkappe og fortsatte den iskolde såltradition startet af Air Jordan 5. Retro 6-skoene blev frigivet på flere forskellige måder og fortsætter med at regere. højeste som en favorit blandt både sneakerheads og casual-wearers.

Nike “Air Jordan” er et af 100% autentisk de mest ikoniske design i historien om både streetwear og basketball og er en vigtig del af oprindelsen af ​​Air Jordan-mærket for Nike. Designet af Peter Moore, havde Michael Jordan Air Jordan 1s i 1984 og 1985 samt modificerede versioner i 1986 (efter en knækket fod Michael udholdt). Disse specifikke sko er den ikoniske ”Chicago” -farve og måske den mest genkendelige for Michael såvel som Nike-mærket.

https://www.yeezyudsalg.com/