Autor Tema: adidas yeezy boost 500 soft vision  (Leído 31941 veces)

5ko7saok

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 3
    • Ver Perfil
adidas yeezy boost 500 soft vision
« : enero 18, 2021, 09:47:07 pm »

Det interessante yeezyudsalg.com ved Yeezy 500-linjen er, at de droppede Boost-teknologien og valgte adiPrene mellemsål. Sjovt nok er sålerne på 500'erne deres mest interessante funktion, men er ikke nye. Faktisk går sålen helt tilbage til 1999, da Kobe Bryant bar den tredje del af hans underskrift fra adidas: KB8 III.

Nå, det er indlysende nu, at Kanye har noget for monokromatiske pastelfarver på Yeezy 500. Faktisk passer farverne vidunderligt til sparkens design! Den adidas sko tilbud dame fjerde dråbe af Yeezy 500s har et køligt lysegråt mesh og ruskindoverdel, samtidig med at den nøjagtigt har samme silhuet. “Salt” -farvebanen, der blev frigivet i sidste kvartal af 2018, gjorde det til årets sidste Yeezy 500.

Adidas Yeezy 500 “Soft Vision” er en efterårsfrigivelse af den populære tykke adidas yeezy boost 500 soft vision sko fra Kanye West i 2019. Efter en kort pause, introducerede adidas en ny runde af Yeezy 500-udgivelser, der begyndte i efteråret 2019, som alle fortsætter den indledende rundes affinitet med jordfarvede paletter. "Soft Vision" er en tonal pastelrosa, der subtilt fanger opmærksomhed og viser den klumpede retro-udseende silhuet's mange forskellige overlays af læder-, mesh- og ruskindskonstruktion.

YEEZY 500 HIGH Tyrian har 100% autentisk en støbt overdel bestående af ko ruskind, premium læder og elastan, med en polstret krave for højeste pasform og komfort. Reflekterende rørdetaljer omkring blonderørene øger synligheden under dårlige lysforhold, og bånd med snørebånd, der ikke er bundet, giver mulighed for let slid på og af. Et gummiindpakning langs mellemsålen giver støtte og slidstyrke. AdiPRENE + dæmpningen absorberer stød og optimerer rebound, mens en let gummi ydersål giver trækkraft.

https://www.yeezyudsalg.com/