Autor Tema: adidas yung 1 Halvin hinta  (Leído 450 veces)

Bertuso

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 4
    • Ver Perfil
adidas yung 1 Halvin hinta
« : febrero 18, 2022, 09:33:07 pm »
Yhdistämällä Primeknit - joka koostuu erittäin suorituskykyisestä langasta, joka sisältää vähintään adidas finland percent Parley Ocean Plasticia ja toinen 50 % kierrätetystä polyesterilangasta valmistettua - mba pystyy tekemään tutusta siluettistaan ja yleisestä jalanjäljestään kestävämmän. Lisäämällä Climacool-teknologian parin monoverkkohäkki mahdollistaa nyt ilmavirran alur sisällä, kun sitä käytetään, mikä tarkoittaa, että identico ei muutu liian kosteaksi juoksun aikana.

Muita Climacool-perheen yksityiskohtia näkyy kengän takaosassa sekä kielessä, jota koristaa Climacool-merkki. UltraBOOST-brändi osuu kantapään klipsiin odotetusti, kun taas BOOST-välipohja ja Continental-kumipohja täydentävät parin ulkoasua ja toimivuutta. adidas ultraboost Myynti verkossa on yksi Three Stripesin hallitsevan aseman pilareista jatkuvasti kasvavilla lenkkarimarkkinoilla, ja pysyäkseen vauhdissa ze on juuri pudottanut uuden värin UltraBOOST Climacool two -DNA: han.

Hikoilematon kenkäpari oli ennen unelma. Ze ei ole enää mahdotonta, adidas x9000l4 Aito online sillä Adidas on jo keksinyt sellaisen, joka tarjoaa vettä imevää materiaalia. Hiki on yleensä aktiivisten ja yliaktiivisten ihmisten vihollinen. Ajoitus on juuri oikea, koska lämpimät päivät ovat tulossa. Se näyttää olevan paras kausi juosta, mutta lämmön mukana tulee hikeä ja hien mukana hajua. Ze on todellisuus.

Yung-1 upon saanut inspiraationsa Adidaksen Falcon Dorf -siluetista, joka havaittiin adidas yung 1 Halvin hinta ensimmäisen kerran vuonna 97. Tässä Falcon sai eniten päivityksiä pohjaansa, joka yhdistettiin alkuperäiseen päälliseen. Samaan aikaan Yung-96: n inspiraation ansiota voidaan antaa 90-luvun urheiluvaatteille, joissa on yksityiskohtia, kuten 90-luvun inspiroima paksu EVA-välipohja ja vääntö X-bar.