Autor Tema: Adidas Superstar Sale  (Leído 222 veces)

Warden352

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 10
    • Ver Perfil
Adidas Superstar Sale
« : mayo 20, 2022, 01:33:56 am »
Adidas Superstar Sale


Als het gaat om de Adidas Superstar Dames, voelt het alsof we alles hebben gezien, terwijl dat helemaal niet zo is. Ondanks de ongelooflijke hoeveelheid inventieve arrangementen die al opgedoken waren, blijft de klassieker uit 1969 op de een of andere manier in staat zijn creativiteit te testen met nieuwe releases. Voor twee aankomende ontwerpen gebruikt de Three Stripes gedurfde, suède spatborden om een ​​verder eenvoudige body te versterken.

Hoewel de Adidas Superstar Heren al meer dan vijftig jaar op de markt is, levert het ontwerpteam van het merk voortdurend nieuwe kleurstellingen voor de shell-toe-stijl. Voor twee aankomende arrangementen daagt adidas hun creativiteit verder uit door slechts één kleur toe te passen op een blanco, wit silhouet. Het resultaat is een pakket Adidas Superstar Goedkoop in kleurverloop dat experimenteert met verschillende dekkings- en verzadigingsniveaus om het meeste uit een enkele kleur te halen.

Verrassend genoeg is het paar van Ariel het meest eenvoudig - haar Adidas Superstar Sale, met op schaal versierde strepen, alleen gekleed met een citaat en geen portret. De ondersteunende cast komt echter in de schijnwerpers, inspirerende silhouetten van de Ozweego tot de Gazelle. De laatste is om te beginnen een eerbetoon aan Max, de lieve Engelse herdershond die aan de zijde van prins Eric stond. De eerste daarentegen is veel gemener, met Ursula aan de binnenkant verborgen. Knikken in dezelfde kleur naar King Triton en Flotsam/Jetsam, ronden de collectie vervolgens af via respectievelijk de Stan Smith en NMD R1.