Autor Tema: Nike Air Max 97 Olcsón Online  (Leído 283 veces)

Facer380

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 9
    • Ver Perfil
Nike Air Max 97 Olcsón Online
« : junio 25, 2022, 03:29:01 am »
Nike Air Max 97 Olcsón Online


A Nike Air Max 97 nők nem büszkélkedhet a NIKE, Inc. ernyője alatt lévő többi sziluett népszerűségével, de évek óta népszerű választás a hozzáértőbb fogyasztók körében. Legújabb ajánlataként a Christian Tresser által tervezett tornacipő egy lopakodó „fekete” színvilágot kapott, amelyet enyhén „Metallic Silver” slágerek emelnek ki.

A korábbi Valentin-napokra készülő iterációkhoz hasonlóan a készülő páros egy szinte teljesen „fekete” összeállításban kényezteti magát. A Nike Air Max 97 férfiak felsőrész azonban hagyományos műbőr és hálós felépítéssel büszkélkedhet, nem pedig flitteres felépítéssel. A profilokon és a nyelven található Swoosh márkajelzés, valamint a gerincen lévő „air max” szöveg csillogó fémes tónusban tér el monokromatikus környezetétől. A Visible Nike Air Max 97 Rendeljen Online párnázás a láb alatt szintén szürke változatot ölt, de mellőzzük a fent említett logók ridegségét. Végül a láb alatti futófelület rejtett esztétikai és látható megfelelője.

Egyelőre csak a Nike Air Max 97 Olcsón Online volt látható, minden bizonnyal több pár is készül. Christian Tresser 24 éves dizájnja azonban egy túlnyomórészt „fehér/fekete” színvilágban, neonzölddel és rózsaszínnel animált. A legalsó vamp fedések élénk rózsaszínben a „DO YOU” emlékeztetőt tartalmazzák, míg a felső és a teljes hosszúságú Air Max egységen átívelő hullámok éles zöld kontrasztot biztosítanak.